Knaap Horeca

Knaap Horeca…sinds 1881
In 1881 was de oprichter van ons bedrijf, de heer C.F. van der Knaap, uitbater van Café de Molm aan de Smalle Havenstraat in Vlaardingen. In 1928 nam hij Hotel-Restaurant-Café, “ De Hollandsche Tuin” over. Een zeer goed lopende en goed bekendstaand hotel, waar naast eten en slapen ook vergaderingen en zelfs veilingen gehouden werden.
Naast het hotel stond de stalhouderij en hier werd door de zoon van de oprichter, F.A. van der Knaap, een drankenhandel en limonadefabriek gestart. Deze drankenhandel groeide gestaag en verhuisde heel Vlaardingen door. In 1963 nam de kleinzoon van de oprichter, weer een C.F. van der Knaap, de leiding van het bedrijf op zich. Zijn jongste zoon, Erik van der Knaap voert nu de directie vanuit een modern magazijn aan de rand van het centrum van Vlaardingen.
Knaap Wijnen…sinds 2010. Wijnspecialist levert Knaap Wijnen maatwerk aan horeca, slijterijen, instellingen en bedrijven. Van huiswijn van het vat tot exclusieve topwijnen, altijd per stuk te bestellen en dus geen of minder eigen voorraad nodig.

Write a Reply or Comment