VRIENDEN VAN BRIELLE BLUES


De Stichting Brielse Bluesdag draagt zijn Vrienden een warm hart toe

De stichting Brielse Bluesdag organiseert elk jaar een geweldig festival Brielle Blues. Dit festival  biedt naast de bekende Nederlandse bluesbands, regionale bands en talentvolle nieuwkomers een professioneel podium voor een groot publiek.

Door de jaren heen hebben ca 250 bands op het festival gespeeld. Bekende nationale en internationale namen uit de blueswereld hebben op een van de podiums gestaan. Zonder een band te kort te doen herinneren we ons; King of The World,  BarrelhouseJulian Sas, Harry Muskee, Rob Hoeke en Kaz Lux met Flavium. Buitenlandse inbreng kwam vooral van onze zuiderburen uit België daarnaast toerende Amerikanen die Europa aandeden zoals Rosa King, Boo Boo Davisthe Royal Hounds.

Voor veel lokale en regionale bands is het festival het podium waarop zij zich kunnen presenteren aan een groot publiek met ondersteuning van een professioneel geluidsteam wordt gespeeld op een groot podium.

“Als Briellenaar en  liefhebber van de Blues wil ik mijn betrokkenheid bij het festival  tonen in woord en daad. Daarom ben ik al jarenlang lid van de Vrienden van Brielle Blues ofwel een festival met heerlijke muziek in een geweldige ambiance genieten met vrienden en vriendinnen op de laatste zondag van juli.” (Bluezy Gijs, Brielle 2017)

Vrienden van Brielle Blues ondersteunen ons

Wij zijn op zoek naar vrienden, die ons financieel willen ondersteunen met € 100 per jaar.  Met jullie vrienden-ondersteuning kunnen wij onze doelstelling realiseren en elk jaar zorg dragen voor een fantastische laatste zondag van juli.

Voor die bijdrage ben je mede verantwoordelijk voor een geweldige Bluesdag in Brielle. Daarmee laat je de laatste zondag van juli met het speciale ‘more than just a friend’ shirt zien dat je Brielle Blues een warm hart toe draagt. Bovendien krijg je een uitnodiging voor 2 extra bluesavonden met een drankje, een hapje en muziek.  Namelijk de Winterblues in februari waar de 1e band van het komende festival gepresenteerd wordt. Verder naar de zomer toe in juni de Midsummer Blues met de presentatie van het programma en authentieke akoestische blues. Daarnaast uitgebreide info via de mail over de bands die optreden, voorafgaande aan het festival.

Maak het verschil en word Brielle Blues VRIEND