SPONSOREN


Adverteren en Sponsoring Brielle Blues

Brielle Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2024 vindt alweer de 32e editie van Brielle Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival en komen er meer en meer blues liefhebbers naar Brielle.

De verwachting is dat er in 2024 omstreeks 20.000 liefhebbers langs de 3 podiums lopen door de aangeklede binnenstad om te genieten van de bands en de sfeer die er heerst.

 

Op basis van dit aantal bezoekers is Brielle Blues een van de grootste gratis openlucht blues festivals van Nederland. Inmiddels is het blues festival niet meer weg te denken uit het culturele leven van Brielle en Voorne-Putten.

Brielle Blues is vooral een festival waar de blues muziek de boventoon voert maar…de muziek loopt uiteen van traditionele blues via Rock a Billy en Zydeco naar een vleugje Soul en Funk. Grote namen speelde in het verleden maar ook jong/ aanstormend talent. Nationaal en soms internationale bands staan op de podiums waar ook de regionale bands niet worden vergeten.

Wat heeft Brielle Blues u als sponsor te bieden?

Door de  Stichting Brielse BluesDag te sponsoren kunt u uw bedrijf op een positieve wijze aan een breed publiek presenteren.

Het feit dat Brielle Blues leeft bij jong en oud, een landelijke vooraanstaande reputatie geniet en in diverse media in de belangstelling staat, is een versterking voor het imago en naamsbekendheid van uw bedrijf.

Door Brielle Blues te sponsoren wint u bovendien de sympathie van de bezoekers, vrijwilligers, medesponsors, vrienden en uw toekomstige klanten.

Wat kunt u als sponsor voor Brielle Blues betekenen?

Naast de steun van de gemeente Brielle heeft de Stichting Brielse BluesDag een bestand van trouwe bedrijven die het festival financieel ondersteunen. De ‘Familie van Brielle Blues’ ofwel de Founders.

Om haar ambities in de komende jaren waar te maken zijn nieuwe ‘Familieleden/Founders ofwel extra financiële steun van harte welkom.

Er zijn verschillende sponsorpakketten en advertentiemogelijkheden waarmee u als sponsor zich tijdens ons festival kunt presenteren. U onderstreept zo het belang van culturele activiteiten in de gemeente Brielle en u geeft hiermee blijk van waardering voor de inzet van onze vrijwilligers.

Als sponsor draagt u bij aan de financiële basis om ons festival te laten groeien naar een breed gedragen festival met regionale en zelfs landelijke bekendheid.

De verschillende sponsormogelijkheden vindt u in ons overzicht Sponsorpakketten, diverse specials en de bijlage met advertentie mogelijkheden in dit document.

Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg met ons een maatwerk sponsorpakket samen te

stellen.

Naast financiële prestaties in de vorm van een vrij budget of garant staan voor eventuele verliezen, is het ook mogelijk in natura te sponsoren zoals goederen, diensten, accommodaties, kleding, drukwerk of materiaal.

Vijf verschillende sponsorpakketten

Brielle Blues heeft 5 verschillende sponsorpakketten zodat er voor elk budget een passend pakket is te vinden.

Ik wil meer informatie over sponsoring Brielle Blues