Interfilter B.V.

Corporate story

Familiebedrijf 

Interfilter b.v. is al drie generaties een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in filtratie. De doelstelling van de familie is hierbij om niet de grootste maar de beste in filtratie te zijn.

Betrouwbaarheid

De werkwijze van Interfilter b.v. is er op gericht om voor onze klanten een betrouwbare partner te zijn door onze flexibiliteit, transparante manier van communiceren, professionaliteit en kennis van zaken. Naast het aanbod van een ruim assortiment op het gebied van vloeistoffiltratie, stoffiltratie, luchtfiltratie, gasturbine filters, persluchtfiltratie, hydrauliek filtratie en gasfiltratie ontwikkelt Interfilter ook nieuwe en verbeterde producten om zodoende niet alleen aan een optimale filtratie te werken maar ook voor u aan een jaarlijkse kostenbesparing en/of een beter rendement uit uw productie te behalen.

Professioneel team

Met trots willen wij vermelden dat wij dit alles kunnen bewerkstelligen door de inzet en professionaliteit van ons hechte team. Interfilter b.v.’s kennis en talenten stellen wij volledig in dienst van de klant om zodoende met passende en verbeterde oplossing te komen die uiteindelijk resulteren in minder onderhoudsintervallen.

Partnership

Interfilter streeft ernaar om  langdurige relaties op te bouwen waarbij voorop staat de klant te ontzorgen. Onze hoge servicegraad, flexibiliteit en betrokkenheid resulteren in net dat beetje meer dan alleen het leveren van filters.

Missie en visie

De missie van Interfilter is zich continu te ontwikkelen op het gebied van innovatie, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en duurzaamheid om zodoende de onderhouds intervallen en de daaraan gekoppelde kosten te reduceren.

Door de interactie met onze klanten en investeringen kunnen wij onze bedrijfsprocessen verbeteren om zodoende de belangen van onze klanten optimaal te behartigen.

Kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing

Voor de samenstelling van onze producten zijn wij uitgegaan van de begrippen kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing.

Als klant moet u er op kunnen vertrouwen dat de filters die u betrekt bij Interfilter borg staan voor een optimale filtering een minimale belasting voor het milieu en op termijn kosten besparend zullen zijn.

Onze filters zijn via onze toeleveranciers, indien nodig, gecertificeerd door diverse instanties zoals: Eurovent ISO16890, FDA, WRAS, DIWQ en NSF.

Onafhankelijk

Als filtratiespecialist zijn wij volledig onafhankelijk zodat wij snel kunnen inspelen op ontwikkelingen op het gebied van normen en eisen voor vloeistoffilters, ontstoffings filters, luchtfilters, koolstoffilters, gasturbine filters, gasfilters, perslucht filters, verfvang filters, motoren filters en hydrauliek filters.

Write a Reply or Comment