Het Brielle Blues festival slaat een jaar over. 

Het besluit van de regering, bekend gemaakt op 21 april 2020, dat er tot 1 september 2020 geen vergunning vragende festivals georganiseerd mogen worden betekent dat de 29e Brielle Blues minimaal 1 jaar wordt uitgesteld.

De stichting Brielse Bluesdag kan en mag de verantwoordelijkheid niet nemen om met zoveel mensen tegelijkertijd een festival te organiseren.
Het is een moeilijke beslissing, die is ingegeven door een drietal zaken:

1. Door de huidige coronacrisis is de nabije toekomst onzeker voor het festival.
2. Brielle Blues is een gratis festival dat financieel voor het grootste deel bestaat uit bijdrage van sponsoren.
3. Het is voor de meeste ondernemers onzeker of ze de stichting een warm hart kunnen blijven toedragen. Zonder deze bijdragen is het onmogelijk het festival en alle overige activiteiten te organiseren.

De Stichting wenst al onze trouwe vrijwilligers, partners / sponsors en vrienden, artiesten, organisatoren en bezoekers veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe in deze bijzonder lastige tijd.

De Stichting had graag een meer persoonlijke benadering gekozen voor de bekendmaking van dit besluit aan de sponsoren, vrienden en andere betrokkenen. Jullie ontvangen zo snel mogelijk van ons meer informatie via telefonisch contact of e-mail.

Graag zien we iedereen in 2021 in blakende gezondheid terug in Brielle, zodat er alsnog een onvergetelijke 29e editie van Brielle Blues gevierd georganiseerd kan worden. ?

De volgende editie zal op 24 en 25 juli 2021 plaatsvinden.

Write a Reply or Comment