Om te beginnen hopen we dat jullie en je naasten allemaal gezond zijn! Op 21 april is het voor ons duidelijk geworden dat de Midsummer Blues zoals we deze bedacht hadden niet door kan gaan.

We hopen dat we halverwege september alsnog een mooi event voor jullie kunnen organiseren, de Indian Summer Blues. Uiteraard in afwachting van de ontwikkelingen en regels met betrekking tot evenementen in Nederland.

We zouden het super vinden als de mensen die al een kaartje hebben gekocht samen met ons afwachten. Mocht je nou liever een restitutie willen, dan kan dit natuurlijk ook. Let op, de servicekosten kunnen helaas niet gerestitueerd worden.

We houden jullie via deze en onze facebook pagina op de hoogte van onze plannen. ?

 

______________________

Midsummerblues:

Op vrijdag 19 juni kun je genieten van een voorproefje van het leukste festival van Brielle “Brielle Blues” met de band Dee’s Honeytones!

Onder het genot van een drankje en een hapje op het mooiste eiland van Brielle; De Brielsche Aap. Een avond vol muziek, zon en gezelligheid. Koop snel je tickets, want vorig jaar waren we uitverkocht.

De opbrengst van de tickets komt direct ten goede aan de Stichting Brielle Blues, dus met je gekochte ticket steun je meteen het festival.

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite 

Voor sponsoren en “Vrienden van Brielle Blues” is dit evenement gratis! Ben je een vriend en neem je een introducee mee? Leuk, deze persoon moet dan wel een kaartje kopen.

Write a Reply or Comment