Delta Heat Services B.V.

ACTIVITEITEN:

Annealing. Delta Heat Services is gespecialiseerd in de voorverwarming en stress verlichten van lassen. Dit is om de correcte en gewenste eigenschappen van het materiaal, zoals hardheid, controlestructuur en sterkte.

Induction. Door het gebruik van uniforme inductieverhitting, en alleen op de plaats waar het nodig is. Geen grotere oppervlakte temperatuur. Warmen sneller dan met conventionele systemen, tijd en kosten besparen.

Rental and sale. Delta Heat Services heeft een uitgebreid verhuur programma, voor voorverwarming of gloeien van lassen.

Drying out. Delta Heat Services is gespecialiseerd in het drogen van vuurvaste beton en drogen van complete vuurvaste firebrick voering. Delta Heat Services heeft verschillende speciale branders en lucht apparaten.

Annealing Furnaces. Delta Heat Services biedt een groot aantal ovens van verschillende maten, voor het gloeien van structuren en stalen componenten.

Mobile ovens. ‘Delta Mobile Furnace System’ maakt het mogelijk om elke gewenste grootte in een mobiele onthardende oven te bouwen in een zeer korte periode van tijd. De afmetingen zijn werkelijk onbeperkt.

Training & consultancy. In onze training/demonstration room verzorgen wij diverse cursussen voor de opleiding van werknemers en klanten naar het volgende niveau met de nieuwe technieken, apparaten en toepassingen.

Write a Reply or Comment