BRIELLE, Nederland, 23 juni 2023 – Met trots kondigt de Stichting Brielse Bluesdag vandaag een historisch partnerschap aan. Voor het eerst in de 31-jarige geschiedenis van het Brielle Blues heeft de stichting een naamsponsor weten te strikken, namelijk de Van Ginkel Groep, toonaangevend expert op het gebied van brandpreventie en -bestrijding. 

Dankzij een tweejarige verbintenis met de Van Ginkel Groep heeft het bestuur van de Stichting Brielse Bluesdag de toekomst van dit grootste gratis bluesfestival van Nederland veiliggesteld. Vanaf dit jaar zal het festival bekendstaan als ‘Brielle Blues powered by Van Ginkel’.

“Brielle Blues is al drie decennia lang een geliefde traditie, volledig mogelijk gemaakt door toegewijde vrijwilligers. Wij zijn ontzettend verheugd om deze organisatie te ondersteunen, die zich al 31 edities lang inzet voor dit culturele festival!”, aldus Ferdy van Ginkel, directeur van Van Ginkel Groep.

De Van Ginkel Groep, opgericht in 1999, heeft een brede expertise en ervaring op het gebied van industriële brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole. Hun vermogen om geïntegreerde beveiligingsoplossingen te bieden, draagt bij aan de uitstekende reputatie van de groep.

Het Brielle Blues festival vindt plaats op de laatste zondag van juli in het mooie Brielle. Met deze nieuwe samenwerking kijken wij uit naar de continuering van dit prachtige evenement en de verdere ontwikkeling van ons geliefde festival.

Voor meer informatie over het festival en onze nieuwe sponsor, kunt u terecht op www.brielleblues.nl en https://ginkel-groep.nl/.

1 comment

  1. Fantastisch dat zij dit mede mogelijk maken. Wij houden al jaren lang het laatste weekend in juli vrij voor Brielle Blues. Gratis, relaxed en ruim met diverse podia en geweldige muziek wat wil een mens nog meer. Dit Festival is bijzonder evenals zijn publiek. Geweldig genoten weer vandaag en tot volgend jaar!

    Beantwoorden

Write a Reply or Comment