Mojo Hand & Luca is een bluesband met het blues-hart op de juiste plaats. De 5-koppige band bestaat uit de “ervaren” rotten van Mojo Hand aangevuld met het jonge en bijzondere gitaartalent Luca Holkenborg. Mojo Hand is al een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia. Met Luca erbij ontstaat een combinatie met een nog interessanter muzikaal niveau.

Ondanks Luca’s zeer jonge leeftijd (14) speelde hij al met tal van grote namen mee. (o.a. John Primer, Danny Bryant, Phil Bee). Luca behoort tot de nieuwe generatie die de Blues levend gaat houden. Dit talent moet je zien.

Met een mix van eigen nummers en bewerkte covers worden diverse Blues stijlen met veel passie, kwaliteit en speelplezier ten gehore gebracht.

De energieke live show is een reis door het Blues landschap. Van funky stuff naar een stuwende boogie en van een swingende shuffle naar een ingetogen song. Door de uitgebreide instrumentale bezetting is het geluid compleet én veelzijdig. (orgel, piano, mondharmonica, 2 x gitaar, drums, bas en twee bandleden met zang)

Joep de Greef zang, toetsen en bluesharp, Frank Reemers zang en gitaar, Luca Holkenborg gitaar, Jules van Bussel bas, Johan van Lanen drums.