Het is op ๐Ÿ๐Ÿ” ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข tijd voor het winterse voorproefje van Brielle Blues; de ๐–๐ˆ๐๐“๐„๐‘๐๐‹๐”๐„๐’ in het BREStheater in Brielle met Mojo Hand!
Mojo Hand is een bluesband van vier bandleden met het blues-hart op de juiste plaats. Met een mix van eigen nummers en bewerkte covers worden diverse Blues stijlen met veel passie, kwaliteit en speelplezier ten gehore gebracht.
De energieke show is een reis door het Blues landschap. Van funky stuff naar een stuwende boogie en van een swingende shuffle naar een ingetogen song. Door de uitgebreide instrumentale bezetting is het geluid compleet รฉn veelzijdig. (Orgel, piano, mondharmonica, gitaar, drums, bas en twee bandleden met zang).
MOJO HAND is: Frank Reemers zang en gitaar, Joep de Greef zang, toetsen en bluesharp, Jules van Bussel bas,
Paul Delforterie drums.
Koop snel je tickets, want de opbrengst van de kaartverkoop komt volledig ten goede aan Stichting Brielse Bluesdag. Dus met jouw gekochte kaart steun je direct de stichting. Zo kunnen wij ook dit jaar weer een gratis festival organiseren in het laatste weekend van juli.
Meer informatie:

Write a Reply or Comment