De Bruin Piping & Construction

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT!

Sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1981 staat De Bruin BV bekend vanwege onze no-nonsense aanpak: De Bruin BV doet wat we zeggen, dit door hard te werken en een goed eindproduct te leveren.

KORTE LIJNEN, TOPKWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN BOVEN ALLES VEILIGHEID. DAT HEEFT ONS TIENTALLEN TROUWE KLANTEN OPGELEVERD IN ZOWEL DE PETROCHEMIE ALS NIET-CHEMISCHE PROCESTECHNOLOGIE. ONS DOEL IS OM DIT TE BLIJVEN DOEN, UITEINDELIJK GAAT HET DE KLANT OM DE BESCHIKBAARHEID VAN DE INSTALLATIES.

De Bruin BV’s leidingwerk ligt vooral in de Europoort, Botlek en op de Maasvlakte met zo nu en dan een uitstapje naar enkele andere provincies in Nederland. Daarnaast levert De Bruin BV speciale staalconstructies, bordessen, skids en doet De Bruin BV de nodige apparatenbouw en onderhoud aan procesinstallaties. Om snel op klantproblemen en de markt te kunnen inspelen, bestaat ons team van circa 130 medewerkers uit de juiste mix van vast en flexibel personeel. Veel van hen zijn een groot deel van het jaar op klantlocaties te vinden voor de uitvoering van projecten, periodiek, preventief dan wel correctief onderhoud en noodreparaties. 

Write a Reply or Comment